ami lesz
évek óta próbálom megfejteni az álmaimat,
jövőt képzelek velük, személyes jövőt
abba az ébrenlétbe, ami egy kút kávájának dőlve
sejtéseivel tagadja a mélységet.
ma azt álmodtam, hogy
vízcsepp vagyok,
zuhanó vízcsepp, aki éppen elképzeli
földet érése pillanatát.
a becsapódást megelőzve ébredtem fel.
az ágyam melletti ingaóra tükröződő felületén
párologtam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-13 23:58:59
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-13 23:58:59