Alpári futamok
Nem írni mást – csak ami fáj;
Fogorvosnál az ordítást,
Gyávaságot, mi nem harap,
Álszentséget, mi elharap
Minden panaszszót.
Megmaradsz. Nyalogatod
A kínokat, mindazt,
Mi sebed helyén.
Kihez forduljon az ember,
Ki plagizál,
Szólni nem mer,
S kalapja sincs,
De feje se.
Ó, én nem ilyennek képzeltem,
Hogy megérem, és így kell megéljem,
Amit nem vén koromnak szántam,
De titkon reméltem – más vagy,
És velem teljesebb.
Ne takargasd te gyáva,
Kilátszik fara, hasa, válla;
Nő kéne, ha lenne rá vágyad;
Így meg eredj csak a büdös 3,14-be.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-12 21:51:14
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-12 21:51:14