Koordináció
Nem olyan bölcs, amennyire unja.
Hozzá képest minden aránytalan.
Úgy tesz, mint aki fél, aki lusta –
ahogy a szíve mondja: dolga van.
Talán ez az elhasznált belépő:
színházba menni és felejteni.
Minden túl korán van, nem a végső
szó, amire bólint. Hanem na mi.
Itt ritkán jár este a villamos.
Üres helyek ma félig akadnak.
Felszáll, lesi ép ésszel, hogy na most
és mindörökké. Fejjel a falnak
ül. Nyit először söröst, majd borost.
Üvegre doboz. Egyensúlyi halmaz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-11 18:42:19
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-11 18:42:19