hónaljmirigyrákok
és akkor azok a tompa fájású mirigyek
elkezdtek duzzadni a hóna alatt .
és kipattantak belőlük az utólag diagnosztizált
jóindulatú hónaljmirigyrákok.
hatalmas ollóikkal létrehoztak
egy szabász-üzemet
szabtak, varrtak,
egész jól ment az üzlet.
amíg a mirigyek újra nőni nem kezdtek.
és kipattantak belőlük a
szintén utólag diagnosztizált
immár rosszindulatú hónaljmirigyrákok
és a jól menő szabász-üzemet
tönkretették. össze-vissza szabdaltak mindent.
a tulajdonost is egészen vékonyra.
a cérnaszálnyi éntudatot felkapta egy szarka
és csőrében tartva röpködött
mindaddig , amíg egy pottyantós
vécé lyukas tetejére nem ejtette.
és akkor a tompa fájású mirigyek kihaltak.
tovább tartott volna,
ha a gonoszok nincsenek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-09 10:19:10
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-09 10:20:47