Fuck up
Ász tíz kárója volt Én hatos párral nyertem
Dirty site fuck up írta Meglepődve feszengtem
Az indulat fröccsent Rosszul kezelt ecsetről
Csapódik így a festék Lecsorgott rám a netről
Dirty site fuck up írta Miközben elviharzott
Mint megfigyelő szórta Távozóban a szitkot
Elment az ismeretlen Kettőnk között az éter
Francia, orosz, angol? Több ezer kilométer
Választhatott el tőle Talán hegyek és tenger
Az arcom mégis égett Egy óriás tenyérrel
Valaki pofon vágott A helyét most is érzem
Vöröslenek a foltok És fölöttébb idétlen
helyzet volt ugyanakkor Egész jól szórakoztam
Már majd egy éve játszom Az élmény mégis szokatlan
Hogy az érzelmek itt is :) Bár csak egy pókerasztal
Kilenc kör nicknevekkel És felhúzott ravasszal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-09 00:22:02
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-09 00:30:13