Felmért zuhanás
Erős elszántsággal, fürdőruhában állok a strandon.
Magamtól jöttem, nem hoztak és ez nagy dolog.
A víz túl hideg, talán még klóros is,
de a fejemben egy régi ugródeszka jelzi
megszégyenítésem - a nők, és ami utána jött-
nem volt hiába. Azt már elhatároztam,
hogy ugrani fogok, de még nem döntöttem el
mi a célom ezzel a mutatvánnyal.
Lehet, hogy csak megnyugtatóan vizes
akarok lenni, mert önfeledten alámerülni
nincs bátorságom, vagy lehet,
hogy bizonyítani akarok magamnak
egy terhes nő előtt, mert túl régóta ázik át
a hálószoba fölött a plafon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-08 16:21:16
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-08 16:21:16