felszíni színmélységek
- vázlat merüléshez -
gyakorlom, hogyan lehetnék igaz,
hiszen minden menekülési útvonal
hamis
íriszed titkos ábráit kívülről tudom,
(de hogyan mondjam el, hogy
így
még soha sem szerettem) a tengert
már begyakoroltam,
hogy vizének szemed-színe legyen,
fürödnék benne(d), lassan és meztelen,
(ennyire közhelyes vagyok)
de legbelül mindig egyedül,
a mélybe merülni nem tudok,
csak úszom az üres, fehér partokig,
hiszen minden menekülési útvonal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-07 20:58:54
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-07 21:27:38