Cinkostárs a szerelemben
Te vagy az én titkos szerelmem,
benned a bűn szépségét leltem,
neked az ajtóm is kitárom,
találkozzunk a vetett ágyon!
Légy cinkostárs a szerelemben,
mit elkövettem, veled tettem,
együtt idéztük ifjúságunk,
alattunk reccsenjen az ágyunk!
Legyünk dacosak, csak azért is,
ne tagadjunk, ugyan miért is,
sietek hozzád most is édes,
ajándékot viszek, tiéd lesz,
várj rám, és én majd megtalállak,
reszkető két karomba zárlak!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-07 05:50:35
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-07 05:50:35