Vagy
köd és pára mindenhol
lecsapódó prostituáltak
szél és olcsó bagó
terepszínű fény szobákat.
szürcsöl a hajnal
és ki is köpi
bottal mászik egy anyó
önmagát üldözi a vért szívó szúnyogmanó.
leesik a firhang is
olcsó, nem kár érte
csak így most lesz, belátható
a habzó, tiszta mindenségbe.
egy labda pattan le a földre
elhagyja pöttyeit
zimmeg-zümmög a híradó
még nézném egy kicsit.
de távol bomba robban
vagy gyilkos cápa film
az éjjel összekoccan
és szétfeszül ami bír.
és párnám szuszogva hajlik
combom ujjaim között
lélegzem, és fulladok
barázdák és falközök.
és némi, bár alig értem
álom nyomja lelkemet
belecsúszom a csendes éjbe
álmodnék kövéreket.
de nem jó, mert folyton így szokott
párnám, ujjam, combomon,
és gyilkos cápafog rágja át
magát halántékomon.
és gyilkos cápa rágja át
de titokban szétverem
hős vagyok, vagy prostituált
de mégsem élelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-04 22:15:09
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-04 22:15:09