Őszi kitschig
harisnyát húz lassan a kerti útra az est.
én is szeretnék előtted.
designos, nyárfalevél-mintást.
a ház fölveszi ködflitteres ruháját,
rajtam a fekete csipkés tetszik neked.
az udvar nászéjszakára vár,
az avarral. ha akarod, én is veled.
átsalzázhatjuk az őszt,
és a mosolyom nyakkendődbe kötheted.
de vigyázz, a szél hozzám dugta orrát,
segít, nehogy lecsússzon télen
szádról, ágyékodra a szerelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-04 11:03:54
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-04 14:27:54