Reproduktív koordináció
Az írás megmarad, de haldoklik a gondolat.
Beleimben félig kiszáradt folyó
medrébe tapadt salakanyag,
megrekedt hordalék a motiváció.
Gyomromban maszlagos nadragulya
betokosodott magja huszonhárom év
után végre megveti lábát, gyökeret ereszt
rég nem látott ismerősöm, a halucináció.
Szembe jön velem Óz a nagy varázsló,
hét sündisznó függönyön gimnasztikázik,
infúziós üvegben rózsaszín meztelen csiga
lebeg, testemmel kézilabdázik a levitáció.
Ereimben motorcsónakot indít miszter Atropin
a nagy generális, pupillám széle mohón
tolakszik a fehérjébe, homályos látásomon
kívül nem marad más számomra, mint gyenge
elmém hű támasza, a szelektív intuíció.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-01 06:55:43
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-01 06:55:43