szelerem-
szele remegés.
szelerem én
a vízcsapot,
a csöpögőt,
szelerem még
vécétartályban
az úszót. szele-
rem a szekrény-
ajtóban a zárat.
szelerem a tévé-
távirányítót.
szelerem, sőt
megszelerem
a telefonhangom.
szelerem.
szele remegés.
ez a szele remeg én.
majd betűket is.
szavakká.