Várni kellene
Várni kellene egy kicsit,
míg bomlanak az őszirózsák,
kinyitni lelked kapuit,
és hallgatni a faliórát,
hallgatni, hogy potyog a csönd,
hogy áll tovább a pillanat,
mert az van itt, ki elköszönt,
nem szól, ne gyötörd magad!
Látod, csak neked tartozom,
akik között könnyedre leltem,
most egy vonaton utazom;
ütött-kopott, mint a lelkem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kővirágok (Miskolc, 1999)
Kiadó: Felsőmagyarország
Feltöltés ideje: 2010-09-30 15:51:41
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-30 15:51:41