Választ egymásnak
feszülő falak (többé)
soha sem adnak.
Átívelünk téren,
mégis időkeret feszül
bús csend-életünkre,
s felakasztva lógunk
egymásnak háttal,
szomszédos szobák
kezdetektől közös
összeérő falán,
egymást azáltal érintve,
ami elválaszt
soha, s végtelenörökre