Ketten vagyunk inkábbak
valami furcsamorzsás hideg
szántja végig idegeimet,
mégis ültő helyemben izzadok.
na ne gyere nekem a helyes ragozással!
mintha már nem én lennék lén.
ismeretlen lázas hajó
vontatja a néma perceket.
meg ne kérdezd mért lázas! csak.
te sem vagy, én sem vagyok.
te is vagy, én is vagyok.
egymástól hermetikusan elzárt
rezervátumban élünk.
pantomim. vagy mim van.
nem fáj a tarkónbaszásom
sem virtuálisan, sem igazából.
holnap együtt gyomlálunk.
mindig van egy kiskapu.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-25 23:16:28
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-25 23:17:55