Így lehetett
Mikor a Sátán a mennyországban volt min, angyal.
Éltek ott bölcsen boldogan. Mi az az élet? Kérdezte a többi angyalt. Mikor találkozott velük.
Azok igazat mondtak neki, az élet lenni a semmibe örökkön csak tűnődve. Nincs mit elérni
Azt mondja akkor a Sátán hát ennyi lenne itt ülünk csak meg állunk tétlenül felfogni a semmit.
Ennél még bizony félni is jobb kockáztatni szörnyethalni vagy csak ügyesen elkerülni a veszedelmet., ha úgyis örök, majd adok én élmény a lelkeknek
persze csak ha akarják ,aztán majd visszatérnek az öröklétbe itt addig pihenhetnek amíg akarnak.
És Jing-ből megszületett a Jang. Megbeszélte Istennel tervét, és megkérte hogy teremtsen neki egy világot ahol a lelkek mintegy semmi fölött álló valamilyen élményeket szerezhetnek, hogy kerekebb legyen az élet az egy sík helyett. Majd szervezek én nekik mondta a Sátán az Istennek háborúkat ahol félhetnek ahol megtanulják mi az a szeretet ha elveszem tőlük aztán itthon majd úgyis együtt leszünk megint de legalább ez a sok angyal lélek nem ül itt és néz maga elé ennél bármi jobb gondolta. És különben is ha már ezt is megunjuk akkor megszünteted . Tűnődött az Isten és azt mondta jólvan legyen, és lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-20 09:34:14
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-20 09:34:14