Skandalum
mikor megtekinted
sikoltó tükörképed
megmetszed a rózsákat hajadban
a plafonra teszed a széket
elindulsz a pohárért
belenyomod a rózsákat
majd határokat varrsz
a függönyre
olykor a tudat
nyaggat filmnézés közben:
a szerelem depedencia
emiatt naponta
százszor átrendezed
a fürdőszobát
tologatod a kádat
ide-oda
a tükröt összehajtogatva
begyűröd hűtődbe
egyedül maradtál
gyalog az ekliptikán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-18 23:43:54
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-18 23:43:54