Kávé
kávéra hívtál
a lakásodra
furcsálltam
az előbb még a huszonötösön vezettem
a kocsidat
aztán ott találtam magam
a hűtőd előtt
voltam már itt
ismerős konyha
szag van, de nem büdös
nem szellőztettél
most nem
a kávé lefőtt
hangosan sípol a gép
vedd le
mielőtt ütköznénk egy fával
hagytad meghalni a cukrot
meg a tejszínt
ilyen kutyául még sosem voltam
de lehet nem emlékszem rá
most nem
sárgán villognak a lámpák
attól félek pirosra vált
kitágult fejfájás
nézem a tükörben
remélem egyszer eltűnik
meg kell állni
egy kávéra
egy pillanatra
mindenképpen muszáj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-18 23:42:13
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-18 23:42:13