Kilenc
rég levetkőztél
akár a bukaresti tízemeletesek
az Eminescu sétányon
ruháid a fotelben
ott ahol hagytad
heversz
a cinizmusod centrumában
te ágynak nevezed
én győzelemnek
átfordult a tested
Rubik-kocka a kezedben
mostantól megszűnünk létezni
hajnaltájt
a körúton ér egy pirkadat
otthon csak a szeplős macskád vár
a szégyellős lakásodban
próbálom megfejteni
a kérdőjelet szemedben
tegnap még felkiáltójel
ma határozottan pont
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Kincsesfüzet 2010/1,
Feltöltés ideje: 2010-09-18 23:28:41
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-18 23:30:09