Talán
jó leszek majd csak játssz velem
szép leszek majd fésülj meg
kérdezgess meghallgatlak
elmondom neked
legnemesebb szegénység
azt élvezni ami van
a szív dobbanásokat
lélegzetvételeket
a semmit a mindent
a puszta életet
kézen fogható magyar átkot
a számok az igazságok
7milliárd önmagam
és csak én belőlem
mér a 6 érzékszerv
mi ez az élet
gondolnátok
csak
vesznek fel
a színművészetire
az orvosira
de te ölelj
de te szoríts
ments meg
hazudj mint régen
csak én lássalak szépnek
egymásban találhatunk csak magunkra
talán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-18 09:38:08
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-18 09:38:08