A jó és okos közti külömbség
A jóság fontosabb mint az okosság.
Ha okos vagy és nem vagy jó,semmit nem ér.
A tudást megeszi az idő vasfoga.
Mivel a tudás az Isten maga
Mikor mennyit ad.
De a jóság kikezdhetetlen.
Lásd még a gyémánt fog is beletörik.
Aki jó és törekszik jónak lenni.
Az betartja Mózes összes könyvét.
Jézus minden tanítását
Budha tanításait.
Mohamed tanítását.
Anélkül hogy valaha is halott volna róluk.
Ha önző vagy is jó vagy,mert neked rossz rossznak lenned.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-17 11:40:44
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-17 11:40:44