Nem kényszeres fejlődés,
imitt-amott jobbítás.
A mibenlét, s foglalata,
az itt is már
Adott. Inkább a nincs,
a
ki
betöltése,
egyre kifelébb
(befelébb)
egyre inkább
úgy,
ahogy a fák –
Kéreg alatt közelítés,
megtartó távolodás.
Se földből kifordulni,
se onnan szüretelni.
Inkább másszon érte gyermek,
szemetelje madár.