Haza megyek
Néha úgy szeretnék meghalni.
Nem különben mint bárki.
Néha úgy szeretnék gazdag lenni.
Minél mélyebben vagyok, annál magasabbra álmodom.
Mi ez fogalmam sincs nem tudom.
A füst hiányzik nagyon.
Olyan okos voltam ha lesz, hogy fogom beosztani.
Olyan bután hogy pazarolhattam el.
Szűkíti sebeim, hogy megérdemlem.
A fájdalomba belehalt kiáltás vagyok a vár fokán.
Kereszt előtt térdre borulva hiába imádkozó.
2010-éve volt Itt Jézus.
És mi hozzá állítottuk az időt.
A kávé lefőtt.
Igyuk meg dobogjon a szívünk.
Boldogtalan vagyok .
Beteg leszek.
A napnak csókot vetek
Tudom egyszer végleg
Hazamegyek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-16 17:27:12
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-16 17:27:12