Az elveszett gyerekszoba
Rékának gyakran panaszkodik
A bátyja, aki már felnőtt,
Régi gyerekszobája
Hogy elveszett.
Úgy mondja: „Ma húsleves
Gőzölög benne,
Kések csörögnek, olykor meg
Indulatok.” Réka bátyja
Gyönyörű meséket ír.
Szerinte az elveszett
Gyerekszoba miatt van mindez.
Hogy tesója magából épített egyet,
S úgy képzeli: „szőnyegén
Akár sok-sok szétszórt játék,
Gurulnak saroktól sarokig
Világszép gondolatok.”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-16 14:31:34
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-16 14:31:34