Csöpp az ujjbegyen
Lenyűgöző a víz, ahogy
az égboltjával táncba fog,
a tenger áttetsző verem,
lélegző végtelent terem,
azután minden szín elég,
és zuhan mártózni az ég,
fölfoghatatlan dús, ahol
a teremtője ráhajol,
hozzá hasonló sincs, amíg
Rovinjtól lüktet Sydney-ig,
a sója íze bármi lágy,
csak szomjazik a kék világ,
de csöppje múlt, jövő, jelen
a tétovázó ujjbegyen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-13 09:20:32
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-13 09:20:32