lengyel attila
Benceversek - Formabontó
Viszhangzik a kockaház,
kockaúr morc, magyaráz,
mi lesz akkor, hogyha túl,
feszül az a kockahúr.
Kockakölök csak nevet,
görbíti a szögletet,
görbén és nem kockamód
kurjantja a kockaszót.
De kockául görbe nincs!
Kockafejen körbe tincs?
Kockaszájon nem lehet,
gödröcske mi kör, kerek!
Érthetetlen az egész,
karistol a kockaész,
nem viditja kockakoszt,
a káposztás kocka most.
Az csak nevet úgy kacag,
semmi éle nem marad,
gurgulázik körbefut,
kockaégen görbe út.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-13 01:13:48 Utolsó módosítás ideje: 2010-09-13 13:18:37
|
|
|