légre feszült
légre feszült
még párolog üres terme
önmagára emlékezve
folyamatát adta bérbe
húsába vérébe asszonymáglyák
éhe sistereg a csendben
forróság infra és ultra
az ütem
a másik szárnyban töltekezik
lágy kagyló izzik szájába
új csillagait mind kihányja
kolomp költözött harangjába
szaloncukrot legel nyája
elmaradt árnyéka imát mormol
mint olyan
már nem teremt csak
ítél és egyben felment
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-12 14:40:47
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-12 14:40:47