(non)nihilista háromszög
Én.
Én már.
Én már rég.
Én már rég nem.
Én már rég nem látom.
Én már rég nem látom. Semmi.
Én már rég nem látom semmi értelmét.
Én már rég nem látom semminek értelmét.
Én már rég nem látom a Semmi értelmét.
Már rég nem látom a Semmi érelmét.
Rég nem látom a Semmi értelmét.
Nem látom a Semmi értelmét.
Látom a Semmi értelmét.
A Semmi értelmét.
Semmi értelmét.
Értelmét.
Elmét.
El.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-11 09:28:56
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-11 09:28:56