Mindig újra megtalálunk
belőled születünk újjá
ősforrásunk vagy
nélküled kiapadnánk
hiába táplálunk
csak annál éhesebb leszel
mindig másra – kozmikus
világéhed nem csillapítható
hiába állunk körülötted
kínálva jobbnál jobb falatokat
csak útban vagyunk
az ÉH mint egyeduralkodó
hatalom mindent bekebelez
minden kevés neki
Éhköltészet Éhig ér