Ma minden
lassan
mozdul.
Szétázott rongycsomó
elnehezült agyam
a fáradtság cafatjai
lehúzzák minden
mozdulatom.
Mára nincs
magasztos cél
csak itt kell
a szobámban és magamban
helyére tenni a dolgokat.
Lépésben haladok
egyet jobbra
egyet balra
lassú magyaros.
Ma nem dől el semmi
vákuumban vagyok.
Nézőpont kérdése az egész.