erdő
most azért kellenek az összetett gondolatok,
mert azok kivezetnek minket a zavaros közhelyek sötétjéből,
megértetnek valamit a világegyetemből, önmagunkból,
hogy aztán napvilágra juthassunk,
és ezután majd árnyainkat kinőve tiszta, légdús szavakhoz jutunk,
egyszerű, világos gondolatokhoz,
talán egyszer szándékaink mögül eltűnik a szándék,
de ez még nem az igazi, tudom,
ez még sötét, mint az erdő, anya, erdő vagyok,
segíts nem eltévedni, versanya,
fa akarok lenni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-08 00:06:27
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-08 00:06:27