a költő
a költő, aki mentol ízű szájvizet használ reggel,
kétszer lép be a liftbe elinduláskor,
munkahelyén újságpapírba csavart kollégái fogadják,
nem beszélnek róla, nem üzennek neki,
délben hideget ebédel, hosszú szünet,
este, ahogy fáradtan megérkezik,
az íróasztalához ül, megiszik egy nagy pohár hideg tejet,
és kéjre éhes gyomorral megágyaz,
aludni fekszik. ma nem ír.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-07 23:37:31
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-07 23:37:31