Teniszütő (Mátyásnak tisztelettel)
A fellegek
utángyártott tintapatronok
csak maszatol belőlük az eső,
ázok is meg nem is,
közben unatkozok,
de ha volna nálam egy teniszütő,
pocsolya pályán játszanék
egy nagyot
összeütnék a zavaros vízből
egy tiszta mondatot,
amiből vers lenne, új,
nem őszülő,
de nem, nem játszhatok,
mert a verskerülő
ki a dokk Korányija,
úgyis csak azt mondaná :
Mi a?
Így csak bámulok,
a fellegek egyre maszatolnak,
párával telik meg minden tüdő,
köpök egy nagyot a pocsolyába,
hej az a kúrva
teniszütő!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-06 21:52:05
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-06 21:52:05