Nem bírtam ki
Már két jó ember is egymás őrjárata .
Ezt ne feledd.
Ha harcolni kell, és erős akarsz lenni.
Gondolatoddal késztess atomot hasadásra.
Erősebb leszel egy anyahajónál meg két tengeralattjárónál ,
egyedül.
Tökéletlenségemmel szeretnék.,
Bakot tartani neked, hogy te feljebb lépj
a tökéletesség felé.
Ha nincs anyag,
akkor a lelked adjon erőt ,
ami erős örök és anyagtalan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-04 10:51:13
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-04 10:51:13