Tiszta-vers (van)
Semmi rejtjel, minden tiszta,
ahogyan az ég is issza
föl a tengert sótalan –
vita nincsen, ne okoskodj,
igazad van, egyedül vagy,
ahogyan van igazad.
De mi van, ha hazug voltam,
nincsen is más, hamisság van,
egyedül te sohasem.
Nem iszik az ég, csak pára
mászik föl a lajtorjára,
nem jön onnét senki se.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-04 00:19:01
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-04 00:19:01