Költő vagyok nem író
Helyesírás ,nagyon fontos dolog .
Mindennél fontosabb.
A tartalomnál mindenképp.
Helyesen minden olyan helyes és szabályos.
Az utunk a nihilizmusba .
Olyan helyesen mennek itt tönkre emberek.
Szabályosan szívjuk a kipufogó gázt.
Csak aki az Istent képviseli az szabálytalan.
Az helytelen.
Tőlem óvjátok a magyar nyelvet.
Mint az összes osztályfőnököm ,
Magyartanár volt,
Fel eskette magát ellenségemnek .
Rám küldte az ördög Őket.
Rám a kiválasztottra.
Én költő vagyok nem író,
Legyen nektek elég az a helyesírás
Amit nyújt az OpenOffice.org.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-03 11:18:06
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-03 11:18:06