izé /2/
anyu megint izél
hogy miért nem hagyom ott a kerámiát
anyu kapja be
anyu mindig izél
már elege van belőle, mondja
a kerámiaműhelyből is
a legjobb barátomból
és hogy mindig csak olvasok
hagyd már abba, kisfiam
hagyd már abba
bezzeg nekem akkor is kuss volt a nevem
amikor én szóltam egyszer
hogy ne izéljen tovább
azzal a fasszal
vagy legalább nyitott ajtónál ne
nem adott igazat, és különben is,
csak masszírozták egymást
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-02 17:16:29
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-02 17:16:29