Mesterterv
Át akarok alakulni tiszta boldogsággá.
Hogy betíltsank ,
Félre eső helyeken ,
Aranyáron grammra vegyenek.
Nemi szervre vágyó nemek .
Mért kapnak olyan sokszor, válasznak nemet.
Kérdezem az Istent mi van, mi a stájsz.
Azt mondja, nyugodj meg és várj.
Ha így van, így kell lennie.
Kulcsot másoltattam
Mikor elaludt Péter.
Néha bejárok ha nem figyel.
Nem lehet mindenki jelmezbálban gomba.
Hogy Peti csak úgy összefirkálja kalapját.
Én Török voltam, meg egyszer Szandi.
Nyertem volna, de hogy ne nyerjek, nem volt díjkiosztás.
Biztos nagy ember lehetek, gondoltam.
Ha valahányszor pénzt megyek váltan .
Mindig pont előtte változtatják ellenem a valuta árfolyamokat.
Hogy én bukjak 2 eurót az ördögnek megéri milliárdokat.
Almás kalács, és sajtos stangli .
Sűrű misung, véres fangli.
Mester terv, szabad kőművesek .
Már feloszlottak, új nevük: Mentsük meg a földet alapítvány.
Zöld mozgalom, pártjuk :Lehet a kocka is kör.
Egyszer engem ezért meg ölnek.
Nekidőlök hideg kőnek.
Eljön majd kit értem küldnek.
Visszajövök megmentőnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-02 12:42:38
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-02 12:42:38