Magyaeok Hunok Szkíták.
Édes hazám ,ahonnan vagyok.
Ahova tartozom ,
Honnan jöttél? Én Magyarországról jöttem.
Elátkozott ország kígyók keselyűk martalékává lett.
De tartom az állásokat ,nem megyek sehova .
Védem szolgálom ,meghalnék érte .
Nem ismerek szebb halált ,
Úgy tarom tiszti iskola ez
7.osztály.
Nem sima keresztet viszünk hanem duplát.
Szeretem hallani történetekben a helységneveinket.
Zahora , Csukástó Csábori két sor.
Páhi ,Dobogókő. Bakonybél .
Az nekem ez ,mint zsidóknak Izrael.
Mikor az isten irányította a világot
A magyarokon keresztül tette.
Ezt minden király önszántából elismerte.
Hálából a hunokat aranyba öltöztette.
Kár lenne kiragadni területeket ,népeket.
Mikor az egész világ hun fennhatóság alá tartozott.
Legősibb nép mi vagyunk .
Belőlünk ered az összes nép.
Jól hallod az összes.
Rabbi mesélte ,Mózes is Magyar volt.
Budha is Onnan a városnevünk Buda.
Marha hajcsár volt a hunoknál,
Mohamed próféta.
Afganisztán Pakisztán ,magyar vár rendszerek .
Piros fehér zöld zászló.
Izraelben Szkíta romok.
Az Inkák a dél amerikaiak.
Indiánok ,
A süllyedő Atlantiszról még mint magyarok
Búcsúztak egymástól a népek.
Egyik erre ment a másik arra .
Piramisokat építettek.
Itt van a legnagyobb Szerbiában.
Mivel minden nép testvérünk .
Így szeretünk mindenkit .
Szolgálunk ez a mi feladatunk.
Kűl és belpolitikánk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-02 08:27:15
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-02 08:27:15