ha kell
esküszöm jobb lenne megdögölni,
közben hallgatni valami lágy zenét.
de ki fogja véremet törölni,
ha magamra öltöm alvadt köntösét.
és mikor a penge keskeny nyelve vádol,
lehetne még magamhoz néhány jó szavam.
bár konok toroktól szót kobozhat mámor,
mikén e játszi' kéz, mert bíbor szomja van.
------------------------------------
az alkony már a megunt árnyam himbálja,
arcom hajammal függönyözöm éjszakára.
ahol fejem lehajtom, ott megvirradom,
az Isten verje meg, ha kell a másik oldalon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-01 16:52:30
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-01 17:46:50