Téglarakás
Egyre drágábbak a másodpercek.
Ráadásul egy óra is csak 50perc.
Már a köznapi ember is kivési az igazságot.
Gyilkolás, és felelősségre vonás nélküli,
rendszerváltásban hiszek.
Persze hogy esélytelen.
Szétválasztani a jót a rossztól.
Hol egy cigány?
Húzd el a nótámat.
Hol van egy pénzügyi szakember?
Itt a pénzem.
Hol egy Magyar?
Magyarázd el?
Szépek a mesék.
Nagyon szép vers.
A szívem szakadt belé.
Mondják anyag az érzelem.
Testet vehetsz?
Lelket szerezhetsz.
Ha másra vágysz.
Elmúlik minden 6ás.
Majd ha 7 temet.
Kockás zöld használt gyermek kabát, alól
Téglarakásba rejtett ellenőrző.
Sosem tudta ha beszakad a ház oldala,
Miből javítja ki.
Szeretetre méltóra nevelte magát.
Mégsem szereti aki feloldozhatná.
Aki meg sem születik, az most akkor halott?
Vagy csak aki megszületik az hal meg?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-01 09:35:03
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-01 09:35:03