Találkozás egy meglett emberrel
Valami idézettel próbálkozott,
Pofon vertem.
Borjúszemmel nézett rám, hogy meghasson,
Pofon vertem.
Újabb idézet – félre akar vinni,
Ezt nem hagyom.
A kalapját már rég elvitte a szél,
Fütyörészne,
Nem tudja eldönteni, merre indul:
Fülkefénybe,
Avagy a homokos, lapos sík felé –
Nem beszélünk,
Még próbálkozik pár szót, hátha segít,
De velem ne,
Én túlvagyok rajt, sokaknak idéztem,
Tán vigasznak,
Aztán rájöttem a magam baján is – veszélyes:
Taní-
tani.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-01 07:32:40
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-01 07:32:40