Ne olvass tőlem!
Nem én ,én nem .
Sehogy sem á -semmiképp.
Dehogy ez biztos nem.
Felejtsd el ,esélytelen.
Mulandó kút .
Kidobott pénz.
Két lábon járó szenvedés.
Veszteség.
Zárt ajtók .
Reteszelt lehetőségek.
Biztos számlák.
Internet szerelem .
Kovácsolt vas ketrecem.
Végzetes
Pusztulás
Egymásra dobált szavak.
Utálom magam ,
Utálom a világot.
A verset .
Gyűlölöm a házakat.
Sosem tudtam miből élnek itt
Az emberek.
Menekült zsírorrú .
Gecifos hegyek.
Csak nekem mincsen életem.
Ne olvass tőlem .
Szerencsétlenséget hozok.
Rám nézel látod az arcomon.
Helytelenség .
Identitászavar.
Bárcsak lőnének .
Esne eső .
Volna vihar.
Villám csapna belém.
Pénz pénz pénz.
Pénz pénz pénz pénz pénz.
Boldog csk akkor leszek ha már nem leszek.
De soha nem fogom meg ölni magam ezt megígérem
Mónika
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-30 15:41:06
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-30 15:41:06