Szent háború
Nem nálunk nem érné meg ilyet nyitni .
Nem menne.
Fel nem költöztem ,de szeretkeztünk.
Most azért nem mert túl nagy a feladat.
Hadnagyok ezredesek ,
Fogják a kezem ,járni sem bírok,
De nagy a feladat ,holnap repülni kell.
Ma még malter ,a vattacukor.
Ma még ,nem váltott arcot az Isten.
Földalatti ,nem is inkább belső mozgalom.
Vissza fogok menni tudni szólni ,Attilának.
Vágja le a fejét Leo pápának.
Aztán szólok az orosz Cárnak
Űzzük ki az országból a kommunistákat.
És a barátom hoz is mennem kell
Aki miatt a szívem szakadt meg.
Szólok a Kínai cárnak .
Ma nem lesz tenisz .
Ma Mao fejet eszünk paprikásan.
Szólok ám Kenedinek is ,
Laptopon játszom le neki a fejbelövést.
Össze hívjuk a USA army-t.
Ki gyomláljuk a Sátán lelkű szabadkőműveseket.
És lesz egy ország ,mi a Sátán palotája .
Amit soha nem engedünk megalakulni.
Nem vagyok én sem festő ,sem költő.
Egy dolgot tudok ,érzem az igazságot.
Továbbá ,esélyt jöttem adni
Ez valójában egy most ki írt pályázat.
Azon ördögi Sátáni szolgáknak,
Akik pontosan tudják mit csinálnak.
Ha várnak ,a kellő időre .
És mint Darth Vadre ledobják az ördögöt .
Életüket adják kellő időben.
Az ördög ellen.
Nos akkor akkor kapnak egy esélyt a megváltásra.
Meg kell értsék nekik csak cselekmény lehet .
Bizonyíték a megtérésre.
Szent háborút hirdetek néked.
Ha meghalsz akkor sincsen véged.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-30 09:12:16
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-30 09:12:16