hátra arc
azt mondja olyan neki mint a halkra
állított rádiót hallgatni
nem érti a szavakat
a saját idegen nyelvünkön veszekszünk
a harmadik féllel
a többiek magukba roskadva ülnek
és kerülik a tekinteteket
a szél is elhallgat
a morajlás is pauzál
felveszem az EMBER viselkedés mintáit
azt hiszem az irányítást nem adom ki a kezemből
a sértettségem játszik velem
végig számoljuk a pénzt ami nálunk van
számolnánk azt is ami nincsen
de az nincs
a végén eggyel megszorozzuk
ugyanaz az eredmény
hálistenek a veszekedés véget ért
elsétálhatunk észrevétlen másfelé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-30 09:08:40
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-30 09:08:40