in vivo
a csonkot benőtte a szőr.
hiába az összes bizonytalan mozdulat.
elhagyott dögkút a köldök,
benne csak szösz és törmelék,
így már senki sem emlékszik az elszakadásra.
a fontos dolgok a bőr alatt történnek,
mint egy mandula begyulladása,
vagy hogy az elvarratlan szálak
a torokban olykor megremegnek.
vannak nehezen rögzülő kötelékek -
felesleges éveken át párnák között
őrizni egy kilyukadt tejfogat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-29 11:25:46
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-29 11:25:46