Majd én
Le esik egy rózsa .
Csöppen a csap.
Gyűréseiből emlékszik,
Rád a selyem.
Kiszeretek belőled, megszeretsz
Megszeretlek, kiszeretsz belőlem.
Szép kép.
Kokainméz.
Hatalom
28as Csepelre bálamadzaggal kötözött múlt.
Felszaggatott sebek.
Vérző szökőkutak.
Tüdővel menő autók.
Megcsúszott föld.
Lyukat fúrtam az anyaföldbe.
Atombombát raktam bele.
Pontosan mértem a
kísérleti atomrobbantást,
Majd enni kértem tőle .
Nem mondta ,de láttam rajt
Fájt neki.
Erdőtüzekkel takarózom .
Olajfolttal fogózok.
Az ózon lyukra építem a jövőm.
Munkaügyi hivatal .
Katona leszek az ördög oldalán,
Halomra lövöm aki
A világvégét akarja akadályozni meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-29 11:15:46
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-29 11:15:46