Éles fegyver
Partra vetett hal vagyok áradás után.
Egy egész hétmilliárd.
Taknyát csapja így ki a juhász.
Működés engedély nélküli sztár.
Fa virágot faragtam karómból,
Amivel jöttem.
Éles fegyverrel ,várok váratlan vendégre.
Magamnak sem terítek.
Speedykének hívom a kutyám.
A barátnőm a magány.
Mozsár ágyú a vágy ,
Betonkeverő az ágy.
Ha itt áll mellettem a szépség,
Oly közel érzem magomhoz ,
Mint nappal égen a kékség.
Mért van oly messze ,
Mint a Mariana árokban a mélység.
Szorongok ha szeretek,
Úgy félek még látom-e?
Életemet adnám ,
Vajon érti -e
Tehát a szeretet félelem,
A félelem felelősség.
Velük lenni nagy erősség.
Öngyilkosok lesznek a költők .
Vagy áldozatok .
Miért vajon miért akarom .
Aszkéta vagyok korbács a vers .
Gyors büntetés ,ez nem tévedés.
Védőoltás az élet bűn ellen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-28 21:05:15
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-28 21:05:15