A pokol meghatározása
Ki az ki beszélt Istennel .
Ki az ki beszélt Jézussal.
Látta Petőfit .
Látta József Attilát is.
És most minket nevel és irányít.
A Biblia is említi .
Mikor Jézusnak nagy hatalmat ajánl.
Ha őt szolgálja .
Az maga Sátán .
Az én hitem szerint.
Az a pokol ahol ,
A Sátán az úr.
Tehát ez a föld.
És most már ,Isten hozott,
Téged is a pokolba.
Jól fontold meg adsz -e?
Az ördögnek gyermeket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-28 15:34:18
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-28 15:34:18