Zajszennyezés
Rémálomban nőhet bármi, mint az zaj.
Repülők szárnyalása nyomán a zúgás,
vad, ismeretlen helyek. Találomra érsz földet
a terjeszkedő, barbár városok országában.
Elérhetetlen konnektorok nőttek a falakba,
hozzájuk gyerekké fejlődött a tested.
Megfeleződő, majdnem éber
emlékezet lakik benne, sablonos,
felnőtt álmot nem fogad magába,
égzengéstől retteg inkább,
a köré magasodó külvilágban
bünteti magát a sarokban állva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-27 19:03:20
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-27 19:03:20